Meidän talotoimittaja

24.7.2020

Allekirjoitimme kesälomalla sopimuksen talotoimittajamme kanssa - meidän kodin rakentaa Jukkatalo.

Tapasimme Jukkatalon myyjän, Matin, jo tammikuussa Rakenna ja remontoi -messuilla, ja kun tarjousten pyytäminen oli ajankohtaista, otimme yhteyttä juuri Mattiin, joka vastasikin meille lähes salamaakin nopeammin :D Tavallaan pikkujuttuja, mutta hyvä ensivaikutelma messuilla ja nopea palaaminen tarjouspyyntöömme antoi Jukkatalosta niin hyvän kuvan, että se oli vahvoilla heti alusta asti. Jukkatalo oli myös talotoimittajista ainoa joka, toimitti meille jo heti ensimmäisten viestien jälkeen kuvat talosta. Muista talotoimittajista ainoastaan Finnlamelli teki meille kuvat neuvottelujen loppuvaiheessa.

Dekolehti Jukkatalo Tuulia


Valinta ei todellakaan ollut helppo. Meillä oli lopulta myös kaksi muuta vahvaa ehdokasta, joilta saamamme palvelu oli erittäin hyvää: Finnlamelli ja Kannustalo.

Haaveemme hirsitalosta kaatui lopulta hintaan. Saimme Finnlamellilta neuvottelujen tuloksena oikein hyvän ja kilpailukykyisen tarjouksen, mutta kun jo nyt keikumme budjettimme ylärajoilla, tulimme pitkän harkinnan jälkeen siihen lopputulokseen, että emme voi loputtomiin venyttää budjettiamme. On pakko kuitenkin kehua Finnlamellin myyjää Sergeitä huikeasta työstä, jota hän meidän eteen teki ja aidosta halusta saada meille hyvä koti sopivaan hintaan. Sergei myös kutsui meidän Tuusulan asuntomessualueelle tutustumaan etukäteen Finnlamellin messutaloon, mikä oli kiva kokemus ja sai meidät vielä harkitsemaan hirsitaloa ihan tosissaan.

Lopullinen valinta tehtiin Jukkatalon ja Kannustalon välillä. Täytyy sanoa, että olisimme oikeastaan voineet valita näistä kumman vaan. Mielikuvamme Kannustalosta oli alusta asti ollut laadukas ja heidän valmiit talomallinsa ovat trendikkäitä ja omaa silmäämme miellyttäviä. Hintaero ei lopulta ollut merkittävä ja valinta perustui hintaa enemmän toimitussisältöön ja joustavuuteen. Jukkataloon päädyimme siksi, että kokonaishinta oli edullisempi ja toimitussisällössä oli asioita, jotka eivät Kannustalon hintaan kuuluneet. Näitä olivat esimerkiksi terassi lehtikuusesta, maaviileä ja vino sisäkatto olohuoneessa sekä ruokailutilassa. Lisäksi saimme sopimukseen muun muassa maininnan ilmavuotoluvusta, jonka tulee olla alle 1.

Myyjämme Matti jaksoi kyllä kärsivällisesti vastailla meidän kysymyksiin ja säätää tarjousta useita kertoja toiveidemme mukaiseksi. Useamman kuukauden vääntö kannatti ja löysimme Matin kanssa ratkaisun, jossa arkkitehtimme tekemät piirrustukset, EkoJukka-rakenne sekä budjettimme kohtasivat. Kerrottuamme asiasta Instagramissa, saimme paljon kommentteja ja onnitteluja hyvästä valinnasta tyytyväisiltä Jukkatalon asiakkailta. Tämä vahvisti sitä tunnetta, että tiesimme tehneemme oikean päätöksen ja olemme nyt aloittaneet luottavaisin mielin yhteistyön Jukkatalon kanssa.

Lähetä kommentti