Keittiön moodboard

11.5.2020

Sisustusideoita uuteen keittiöön
Keittiö on kyllä varmasti eniten päänvaivaa aiheuttavin huone! Samalla kun se on yksi kalleimmista huoneista koko talossa, sen on myös toiminnallisuuksiltaan oltava viimeisen päälle suunniteltu ja ilmeeltään sen verran neutraali, että sitä jaksaa katsella vuosia kyllästymättä.

Keittiön kalustetoimittajaa ei ole vielä päätetty, mutta isot linjat alkavat olemaan jo aika hyvin selvillä. Keittiöstä tulee L-mallinen ja keskelle tulee saareke. Yläkaappeja emme halua, sillä säilytystilaa löytyy niiden sijaan ruokakomerosta. Myös pakastin sijoitetaan ruokakomeroon, joten integroidun jääkaapin lisäksi meille tulee vain aamiaiskaappi sekä yksi korkeampi kaappi, joka mahdollistaa korotetun uunin. Saarekkeeseen emme haluaisi toiminnallisuuksia, vaan se on tarkoitus pitää vapaana työtasona, jonka ääressä on istumapaikat kahdelle.

Nykyisen kodin valkoisen keittiön jälkeen haluamme ehdottomasti väriä. Tuo esimerkkikeittiön linen brown -väri näyttää kauniilta ja on myös sopivan ajaton, mutta lopullinen sävy mietitään tarkemmin, kun päästään mallailemaan vaihtoehtoja lattiaan valitsemamme Pukkilan Deep sugar-laatan kanssa. Musta komposiittiallas ja hana sekä musta liesi ja uuni tuovat kontrastia muuten vaaleaan värimaailmaan.





Lähetä kommentti